FAQ - Veel gestelde vragen

Passen jullie ook op honden? 

Wij passen helaas niet op honden. We kunnen wel meerdere malen per dag langs komen om te wandelen, maar oppassen doen wij niet.

 

Kan ik mijn dier bij jullie brengen als ik op vakantie ga? 

Wij vangen bij ons thuis geen dieren op. Wij komen aan huis om de dieren te verzorgen, zo kan het dier in de vertrouwde omgeving blijven.

 

Hoe lang blijven jullie als jullie langskomen?

Dat is afhankelijk van het dier. Het ene dier houdt erg van knuffelen en aandacht, terwijl het andere dier pas tevoorschijn durft te komen als wij weer weg zijn.

We stemmen ons hierin af op het dier. Ons bezoek duurt maximaal een half uur. 

 

Mijn dier krijgt medicatie, is dat een probleem? 

Dat is geen enkel probleem. Wij hebben veel ervaring met het geven van o.a. inhalator/puffer, insuline spuiten en orale medicatie. 

 

Waar wandelen jullie met mijn hond? 

In principe wandelen wij in de vertrouwde omgeving van de hond. Maar in overleg kunnen we de hond ook meenemen met de auto om ergens te wandelen waar de hond lekker los kan lopen. Dit is mogelijk bij een wandeling vanaf een uur. 

 

Is Dierenoppas Zutphen ingeschreven bij de KVK?

Ja zeker! Het KVK nummer van Dierenoppas Zutphen is 72465506. 

 

Hoe vindt de betaling plaats?

Maakt u gebruik van de uitlaatservice? Dan krijgt u aan het einde van de maand een factuur per mail, waarin de wandelingen van de afgelopen maand staan vermeld. U betaalt dus achteraf. 

Heeft u gebruik gemaakt van de Dierenoppas-service? Dan krijgt u na ons laatste bezoek een factuur per mail. U betaalt dus pas als u weer thuis bent.