Klantenreacties


*Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website.

Reactie plaatsen

Reacties

Milou
5 dagen geleden

Fijne mensen met liefde voor en kennis van dieren. Makkelijk contact via WhatsApp en ze zijn flexibel. Toen bijvoorbeeld bleek dat tijdens mijn afwezigheid het hooi beschimmeld was, hebben ze na overleg nieuw hooi gehaald. En zelfs toen mijn cavia laatst ernstig ziek was (buiten de oppasperiode) heb ik enkele nuttige tips gekregen. Ook de foto's/berichtjes zijn altijd leuk om te ontvangen.

Anne
9 dagen geleden

Cley en Lala hebben vorig zomer 3 weken voo onze 2 poezen gezorgd. We kregen regelmatig een update en fotootjes. De poezen zagen er uitstekend uit toen we terugkwamen.
Ook hebben de dames de planten binnen en buiten goed verzorgd én het hele huis was gestofzuigd en zag er keurig uit.
We gaan dit jaar weer met een gerust hart op vakantie.

Erica
9 dagen geleden

Ik ben echt blij met jullie als oppas. Jullie zorgen echt liefdevol voor mijn katten. En jullie weten precies hoe jullie de medicatie van 1 van mijn katten moeten geven. En ik krijg altijd foto's van de katten. Echt fijn!
Ik zou geen andere oppas voor mijn katten willen.
Blij met jullie Cley en Laila!

Margot
10 dagen geleden

Ik ben blij met de diensten die ze aanbieden. Het is fijn dat mijn katten, op leeftijd, in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven met goede zorg. Ik heb ze ervaren als professioneel, betrouwbaar en attent.

Willemijn
11 dagen geleden

We zijn heel blij met de ‘kattendames’ zoals we de fijne oppas voor onze dieren zijn gaan noemen. Heerlijk om zelfs op het laatste moment nog te kunnen besluiten een paar daagjes weg te gaan en te weten dat de katten in goede handen zijn.

Marcel en Monique
14 dagen geleden

Wij zijn altijd weer blij verrast als er zo liefdevol voor onze katten en kippen wordt gezorgd!! We ervaren vooral de rust en de aandacht: niet alleen voeren, maar ook even spelen of aaien.. vertraagde aandacht.. en dan als verrassing enkele leuke foto’s van onze dieren.. Dieren oppas Zutphen : van harte aanbevolen

Denise
14 dagen geleden

Ik ben ontzettend tevreden met hun diensten. Ze doen het erg professioneel en hebben kennis van hun vak. Het is voor hun dan ook geen probleem om mijn kat met diabetes te verzorgen, en insuline toe te dienen.

Dankzij hun, kan ik met een gerust hart de deur uit. Echt een aanrader. Ik zou geen ander meer willen.

Hilde Bensink
14 dagen geleden

Mijn honden zijn altijd heel vrolijk als Cley en Laila met ze gaan lopen. De service is betrouwbaar en flexibel. Ik ben er erg blij mee! De foto's zijn altijd leuk.

Judith Segura - van Bruggen
15 dagen geleden

Onze honden Billy & Monet zijn altijd blij als Cley en Laila er weer zijn om ze uit te laten. Zeer tevreden met de honden uitlaat service van Cley & Laila. Een feestje voor onze honden om door de dames meegenomen te worden voor een fijne wandeling. Ik kan ze absoluut aanraden.

Margreet
15 dagen geleden

Wat een fijne en vertrouwde uitlaatservice, onze hond gaat graag mee. Ook als we soms last minute iets vragen kan er vaak nog wel iets geregeld worden. Echt een aanrader!

Astrid
15 dagen geleden

Onze twee asielhonden uit Roemenië zijn dolblij met Cley en Laila. Heerlijk rennen in de uiterwaarden of in het bos. En vaak krijg ik smiddags al een paar mooie fotos van Aiko en Mica via whatsapp. Het is een feestje voor de honden op een dag dat wij werken. Ze worden goed verzorgd. Ik ben vooral blij dat ze een prive wandeling krijgen en niet gepropt in een busje met tig andere honden. De honden verdienen dat!

Astrid Van Delden
15 dagen geleden

Zo fijn dat Bob en Annie lekker thuis kunnen blijven met deze top oppas aan huis. Ze worden niet alleen verzorgd maar ook verwend met aandacht. Blij dat we dit ontdekt hebben, veel beter dan kattenpension/ hotel.

Maud
15 dagen geleden

Oetje was al snel gewend aan Cley en Laila. Wij zien aan de foto’s en hoe Oetje doet bij terugkomst dat hij het naar zijn zin heeft gehad. Oetje kan gewoon thuisblijven in zijn vertrouwde omgeving, dat doet hem maar ons ook goed. We gaan met een gerust hart weg, omdat we weten dat Oetje in goede handen is.

Aschwin & Inge
15 dagen geleden

Super kattenoppas! Deze lieve mensen vertrouwen wij de zorg voor onze katten! Ze zijn flexibel en ook makkelijk in de communicatie