Klantenreacties


*Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website.

Reactie plaatsen

Reacties

Rob en Noortje
11 dagen geleden

We zijn net drie weken met vakantie geweest en Cley heeft op onze lieve gebruiksaanwijzing kat gepast. Dat heeft ze zo goed gedaan dat ze nu tante Cley is en onze kat dol op haar is (dat is tot op heden niemand gelukt). Het huis zag er goed uit echt fijn thuis komen! Verder had Cley goede tips om ons katje minder stress te laten hebben. We zijn erg tevreden en raden de dames zeker ook aan bij katten met gedragsuitdagingen.

Helen
4 maanden geleden

Ik ben superblij met Cley en Laila en onze 4 katten en 2 konijnen al helemaal! 2 van onze 4 katten vinden onbekende mensen maar eng en verstoppen zich in huis, ze gaan daar superlief mee om. En voor de andere 2 katten (die alles helemaal gezellig vinden), nemen ze speeltjes mee. Helemaal leuk! Ik kijk altijd uit naar de filmpjes van onze dieren, die we ontvangen als we een nachtje weg zijn.

Echt een aanrader!

Gea
5 maanden geleden

Zowel onze kat Lotje als wij zijn heel blij met Cley en Laila. Ze combineren dierenliefde met een hele professionele houding. We kunnen echt op hun vertrouwen. En, heel fijn om mooie berichten te krijgen met een foto of filmpje van Lotje. Wij zijn fan!

Frouke
5 maanden geleden

Zo blij met Cley en Laila!
Voelde meteen goed bij kennismakingsgesprek.
Altijd een tussentijdse update: berichtje met foto of kort filmpje! Super.
Onze kat ( nogal mensenschuw)voelt zich zichtbaar op haar gemak!!

Jeannette
5 maanden geleden

Onze kat Dino is steeds in super goede handen bij jullie tijdens onze vakantie. Hij krijgt aandacht en wij krijgen mooie updates hoe het met hem is. Als er eens wat is horen we het ook en doen jullie alles om het in goede banen te leiden.
We vonden het ook heel bijzonder dat jullie zelfs buiten de vakantie oppas periode ons vermist bericht zagen en meeleefden toen Dino even een keer wat dagen alleen van huis op pad was gegaan. Jullie zijn echte dieren liefhebbers. Volgende vakantie komen we weer graag bij jullie terug!

Lotte
5 maanden geleden

Ted en Roos hebben het altijd vreselijk naar hun zin als ze uitgelaten worden door Cley! Veilig, betrouwbaar en onzettend professioneel. Een dikke aanrader wat ons betreft

Saskia
5 maanden geleden

Een beetje spannend vond ik het wel. Niet zo lang nadat Belle (poes) de diagnose diabetes had gekregen, ging ik een paar dagen van huis. Die spanning was nergens voor nodig. De dames hebben Belle (en mijn andere kat) prima verzorgd. Insuline gespoten, eten gegeven en de nodige aandacht toebedeeld. Zo lief. Ik werd ook nog zorgvuldig en goed op de hoogte gehouden. Daarom ga ik een volgende keer met een gerust hart weg. Ik raad jullie aan bij iedereen met een warm hart voor dieren. Dank jullie wel.

Milou
5 maanden geleden

Fijne mensen met liefde voor en kennis van dieren. Makkelijk contact via WhatsApp en ze zijn flexibel. Toen bijvoorbeeld bleek dat tijdens mijn afwezigheid het hooi beschimmeld was, hebben ze na overleg nieuw hooi gehaald. En zelfs toen mijn cavia laatst ernstig ziek was (buiten de oppasperiode) heb ik enkele nuttige tips gekregen. Ook de foto's/berichtjes zijn altijd leuk om te ontvangen.

Anne
5 maanden geleden

Cley en Lala hebben vorig zomer 3 weken voo onze 2 poezen gezorgd. We kregen regelmatig een update en fotootjes. De poezen zagen er uitstekend uit toen we terugkwamen.
Ook hebben de dames de planten binnen en buiten goed verzorgd én het hele huis was gestofzuigd en zag er keurig uit.
We gaan dit jaar weer met een gerust hart op vakantie.

Erica
5 maanden geleden

Ik ben echt blij met jullie als oppas. Jullie zorgen echt liefdevol voor mijn katten. En jullie weten precies hoe jullie de medicatie van 1 van mijn katten moeten geven. En ik krijg altijd foto's van de katten. Echt fijn!
Ik zou geen andere oppas voor mijn katten willen.
Blij met jullie Cley en Laila!

Margot
5 maanden geleden

Ik ben blij met de diensten die ze aanbieden. Het is fijn dat mijn katten, op leeftijd, in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven met goede zorg. Ik heb ze ervaren als professioneel, betrouwbaar en attent.

Willemijn
5 maanden geleden

We zijn heel blij met de ‘kattendames’ zoals we de fijne oppas voor onze dieren zijn gaan noemen. Heerlijk om zelfs op het laatste moment nog te kunnen besluiten een paar daagjes weg te gaan en te weten dat de katten in goede handen zijn.

Marcel en Monique
5 maanden geleden

Wij zijn altijd weer blij verrast als er zo liefdevol voor onze katten en kippen wordt gezorgd!! We ervaren vooral de rust en de aandacht: niet alleen voeren, maar ook even spelen of aaien.. vertraagde aandacht.. en dan als verrassing enkele leuke foto’s van onze dieren.. Dieren oppas Zutphen : van harte aanbevolen

Denise
5 maanden geleden

Ik ben ontzettend tevreden met hun diensten. Ze doen het erg professioneel en hebben kennis van hun vak. Het is voor hun dan ook geen probleem om mijn kat met diabetes te verzorgen, en insuline toe te dienen.

Dankzij hun, kan ik met een gerust hart de deur uit. Echt een aanrader. Ik zou geen ander meer willen.

Hilde Bensink
5 maanden geleden

Mijn honden zijn altijd heel vrolijk als Cley en Laila met ze gaan lopen. De service is betrouwbaar en flexibel. Ik ben er erg blij mee! De foto's zijn altijd leuk.

Judith Segura - van Bruggen
5 maanden geleden

Onze honden Billy & Monet zijn altijd blij als Cley en Laila er weer zijn om ze uit te laten. Zeer tevreden met de honden uitlaat service van Cley & Laila. Een feestje voor onze honden om door de dames meegenomen te worden voor een fijne wandeling. Ik kan ze absoluut aanraden.

Margreet
5 maanden geleden

Wat een fijne en vertrouwde uitlaatservice, onze hond gaat graag mee. Ook als we soms last minute iets vragen kan er vaak nog wel iets geregeld worden. Echt een aanrader!

Astrid
5 maanden geleden

Onze twee asielhonden uit Roemenië zijn dolblij met Cley en Laila. Heerlijk rennen in de uiterwaarden of in het bos. En vaak krijg ik smiddags al een paar mooie fotos van Aiko en Mica via whatsapp. Het is een feestje voor de honden op een dag dat wij werken. Ze worden goed verzorgd. Ik ben vooral blij dat ze een prive wandeling krijgen en niet gepropt in een busje met tig andere honden. De honden verdienen dat!

Astrid Van Delden
5 maanden geleden

Zo fijn dat Bob en Annie lekker thuis kunnen blijven met deze top oppas aan huis. Ze worden niet alleen verzorgd maar ook verwend met aandacht. Blij dat we dit ontdekt hebben, veel beter dan kattenpension/ hotel.

Maud
5 maanden geleden

Oetje was al snel gewend aan Cley en Laila. Wij zien aan de foto’s en hoe Oetje doet bij terugkomst dat hij het naar zijn zin heeft gehad. Oetje kan gewoon thuisblijven in zijn vertrouwde omgeving, dat doet hem maar ons ook goed. We gaan met een gerust hart weg, omdat we weten dat Oetje in goede handen is.